Villa Nantia

Villa Nantia

Η Villa Nantia σας προσφέρει υπέροχη θέα .Καταπληκτική θάλασσα και άπειρη πρασινάδα. Μία τεράστια αυλή με αιώρες και κούνιες για να ξεφύγετε από τους ρυθμούς της καθημερινότητας και να περάσετε όμορφα στον Άγιο Γεώργιο Λιχάδας στην Βόρια Εύβοια, στις ενοικιαζόμενες γκαρσονιέρες μας θα βρείτε wc-tv-κουζίνα-ψυγείο και κλιματισμό . Κάθε γκαρσονιέρα έχει θέα στη θάλασσα η οποία απέχει μετρημένα 10 βήματα από την αυλή και είναι ειδικά διαμορφωμένη για να μείνουν έως τρία άτομα.

Πληροφορίες

Διεύθυνση: Άγιος Γεώργιος, Λιχάδα
Περιοχή: 34300, Εύβοια
Τηλέφωνο: 22260-33622, 6946744249
Ιστοσελίδα: villanantia.blogspot.gr

Λιχάδα, Εύβοια

Η Λιχάδα είναι χωριό του νομού Ευβοίας και τοπική έδρα του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού όπως αυτός συστάθηκε σύμφωνα με το Πρόγραμμα Καλλικράτης. Στο παρελθόν αποτέλεσε έδρα της ομώνυμης κοινότητας η οποία λειτούργησε στο διάστημα 1912-2010.

Βρίσκεται στο βορειοδυτικό άκρο της Εύβοιας, στο όρος Λιχάς, σε απόσταση 137 χιλιομέτρων βορειοδυτικά της Χαλκίδας. Ο πληθυσμός του ανέρχεται σε 240 κατοίκους σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Το τοπωνύμιο Λιχάδα αποδίδεται σύμφωνα με τη μυθολογία στον Λίχα, υπηρέτη του Ηρακλή. Εκτός από την ονομασία του οικισμού συναντάται και ως ονομασία των παρακείμενων νησίδων (Λιχάδες) και του βουνού της ίδιας περιοχής (όρος Λιχάς).

Στο κέντρο του χωριού βρίσκεται ο Ιερός Ναός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, με τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, που γιορτάζει τρεις φορές το χρόνο.

Νέο Ηλεκτρονικό Κατάστημα

επισκεφθείτε το και αναζητήστε ποιοτικά προϊόντα από γυναικείους συνεταιρισμούς και επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα

[button size=”large” target=”_blank” hover_type=”enlarge” text_align=”center” link=”https://womenassociations.com/” color=”#ffffff” hover_color=”#ffffff” background_color=”rgba(0,0,0,0.01)” hover_background_color=”rgba(0,0,0,0.01)” border_color=”#ffffff” hover_border_color=”#ffffff” margin=”20px 0 0 0 ” text=”Ανακαλυψτε τα” border_radius=”0″]