Onar Villas

Σας καλωσορίζουμε στο Ξενοδοχείο Onar Villas, το μικρό στολίδι της Οίας Σαντορίνης. Ζήστε την παραδοσιακή φιλοξενία της Σαντορίνης και μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Αφήστε το βλέμμα σας να ταξιδέψει στο μοναδικό τοπίο της καλντέρας, του ηφαιστείου, του απέραντου γαλάζιου και του παγκοσμίως φημισμένου ηλιοβασιλέματος. Μοναδική εμπειρία για κάθε επισκέπτη.

Το Ξενοδοχείο Onar Villas στην Οία Σαντορίνη αποτελείται από πέντε παραδοσιακές κατοικίες προσφάτως ανακαινισμένες, εξαιρετικής αισθητικής, με σεβασμό στο περιβάλλον, πλήρως εξοπλισμένες με σύγχρονες ανέσεις, για να καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις σας για μια αξέχαστη διαμονή.

Διεύθυνση: Οία
Περιοχή: 84702, Σαντορίνη
Τηλέφωνο: 2286071100, 6977625040
Ιστοσελίδα: onarvillas.com

Οία, Σαντορίνη

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σ’ ένα από τα καλύτερα σημεία της Οίας, 10 λεπτά απόσταση με τα πόδια από το κέντρο. Η απόσταση αυτή καλύπτεται από πεζόδρομο κατά μήκος της καλντέρας με εκπληκτική θεά όπου βρίσκονται τα μαγαζιά, τα καφέ και τα εστιατόρια. Η είσοδος απέχει μόλις λίγα μετρά από τον κεντρικό δρόμο, με ελάχιστα σκαλιά που είναι πολύ σημαντικό ακόμη και για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Επίσης λίγα μετρά από την είσοδο υπάρχει στάση λεωφορείου, mini market και εστιατόριο.
Η απόσταση από το αεροδρόμιο είναι 30λ./18χλμ. Η απόσταση από το λιμάνι είναι 35λ./22χλμ.