Το Καστρί

Με σεβασμό στην παράδοση και θέλοντας να διατηρήσουμε αναλλοίωτες τισ γεύσεις της ευρηματικής Κυκλαδίτικης κουζίνας, δημιουργήσαμε τον Αγροτουριστικό Συνεταιρισμό Γυναικών Σύρου Το Καστρί. Ένα εργαστήρι γαστριμαργικών απολαύσεων, με σεβασμό στη Συριανή Κυκλαδίτικη καζίνα και τον καταναλωτή.

Με κύριο στόχο την ποιότητα και την υγιεινή διατροφή και με τις γνώσεις που μας κληροδότησαν οι γιαγιάδες μας, παρασκευάζουμε τα προϊόντα μας αποκλειστικά από αγνές Κυκλαδίτικες πρώτες ύλες, με παραδοσιακές σπιτικές συνταγές, σε σύγχρονα διαμορφωμένους χώρους παραγωγής, με άριστο εξοπλισμό και τηρώντας απόλυτα τις προδιαγραφές υγιεινής.

Τώρα εκτός από το εργαστήριο, σας εκθέτουμε τις δημιουργίες μας και στο εστιατόριο μας, οδός Πάρου 13, όπου μπορείτε να γευματίσετε ή να τις προμηθευτείτε σε πακέτο.

Ερμούπολη, Σύρος

Η Σύρος είναι ένα νησί του Αιγαίου με έκταση 84 τ.χλμ. Βρίσκεται στη μέση του νησιωτικού συμπλέγματος των Κυκλάδων και είναι η πρωτεύουσα του νομού. Η Σύρος διαθέτει έναν εντελώς ξεχωριστό χαρακτήρα από τα υπόλοιπα κυκλαδίτικα νησιά χάρη στην εξαιρετική νεοκλασική αρχιτεκτονική της.

Η Σύρος χρωστάει την ιδιαιτερότητα της στο 19ο αιώνα, που την ανέδειξε για μια μεγάλη περίοδο σε ένα από τα σπουδαιότερα λιμάνια της ανατολικής Μεσογείου με αποτέλεσμα η Σύρος να αποκτήσει ένα αρχοντικό αέρα και μια μεγάλη παράδοση στην επιχειρηματικότητα, τις τέχνες και τον πολιτισμό. Σήμερα η Σύρος είναι η πρωτεύουσα των Κυκλάδων και εξακολουθεί να παραμένει ένας τόπος πολιτισμού, ενώ έχει αναδειχθεί και σε έναν αξιόλογο ταξιδιωτικό προορισμό.