Οικοτεχνία Παπαγιαννίδη

Οικοτεχνία Παπαγιαννίδη

Η οικοτεχνία ιδρύθηκε το 1999, με συνταγές που χρονολογούνται από το 1895, της μητέρας του κ. Παπαγιαννίδη, Λέλας και των γιαγιάδων του Ευθυμίας και Ελένης. Χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μηχανήματα συσκευασίας και ελέγχου προϊόντων, κατορθώνει να παντρέψει την παράδοση με την τεχνολογία στον πιο σύγχρονο και συνάμα παραδοσιακό τρόπο παραγωγής μαρμελάδας και σάλτσας.Η παραγωγή γίνεται βάσει σχεδίου HACCP, με την προσωπική φροντίδα του Ν. Παπαγιαννίδη.

Τα προϊόντα μας δεν περιέχουν συντηρητικά, χρώματα ή άλλες χημικές ουσίες, οι μαρμελάδες μας περιέχουν πάνω από 68% φρούτα και η μαστίχα και το μέλι που χρησιμοποιούνται σε κάποια από τα προϊόντα μας, είναι από την Χίο.
Το ούζο που χρησιμοποιείται σε κάποια από τα προϊόντα μας είναι από την Μυτιλήνη. Οι σάλτσες σβήνονται με λευκό κρασί, ενώ διατηρούνται σε παρθένο ελαιόλαδο οικογενειακής παραγωγής.

Τέλος, να προσθέσουμε ότι όλα τα είδη συσκευάζονται σε βαζάκια των 380 γρ.και παράγονται φρέσκα σε μικρές ποσότητες κατόπιν παραγγελίας και κάποια από τα ειδή μας είναι μοναδικά στην παγκόσμια αγορά

Πληροφορίες

Διεύθυνση: Παγάνη
Περιοχή: 81100, Μυτιλήνη
Τηλέφωνο: 6946902080
Ιστοσελίδα:papayiannides.gr

 

 

Νέο Ηλεκτρονικό Κατάστημα

επισκεφθείτε το και αναζητήστε ποιοτικά προϊόντα από γυναικείους συνεταιρισμούς και επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα

[button size=”large” target=”_blank” hover_type=”enlarge” text_align=”center” link=”https://womenassociations.com/” color=”#ffffff” hover_color=”#ffffff” background_color=”rgba(0,0,0,0.01)” hover_background_color=”rgba(0,0,0,0.01)” border_color=”#ffffff” hover_border_color=”#ffffff” margin=”20px 0 0 0 ” text=”Ανακαλυψτε τα” border_radius=”0″]