Κιανών Έργα

Κιανών Έργα

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Γυναικών Αργολίδας «Κιανών Έργα» που ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2007 με έδρα τη Νέα Κίο, έχει τη δυνατότητα να δεχτεί επισκέψεις εκδρομέων απ’ όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν τα στάδια της παραγωγής των γλυκών μας ή απλά να προμηθευτούν νοστιμότατα γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, μικρασιάτικα γλυκά του ταψιού και διάφορα λικέρ, όλα φτιαγμένα με μεράκι και αγνά υλικά από τις γυναίκες του Συνεταιρισμού.

Νέα Κίος, Αργολίδα

Ο Δήμος της Νέας Κίου απέχει 6,5χλμ. από το Ναύπλιο, πρωτεύουσα του Νομού Αργολίδας, 6χλμ.από το Άργος, την αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά στις Μυκήνες, στην Αρχαία Τίρυνθα αλλά και την Επίδαυρο με το περίφημο Αρχαίο θέατρο.

Εκτός από τον Συνεταιρισμό μας, η Νέα Κίος (αυτόνομος Καποδιστριακός Δήμος 4.000 περίπου κατοίκων) διαθέτει Λαογραφικό Μουσείο με αξιόλογα εκθέματα από τις αλησμόνητες πατρίδες. Επίσης μπορεί να επισκεφτεί κανείς τον Ιερό Ναό «Θεομάνα Οδηγήτρια» (στο κέντρο της Πλατείας Δημάρχου Κατριλιώτη) όπου βρίσκονται 4 εικόνες της Παναγίας που έχουν έρθει εδώ (μετά από πολλές δυσκολίες και περιπέτειες) από την Κίο της Μ. Ασίας.

Νέο Ηλεκτρονικό Κατάστημα

επισκεφθείτε το και αναζητήστε ποιοτικά προϊόντα από γυναικείους συνεταιρισμούς και επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα

[button size=”large” target=”_blank” hover_type=”enlarge” text_align=”center” link=”https://womenassociations.com/” color=”#ffffff” hover_color=”#ffffff” background_color=”rgba(0,0,0,0.01)” hover_background_color=”rgba(0,0,0,0.01)” border_color=”#ffffff” hover_border_color=”#ffffff” margin=”20px 0 0 0 ” text=”Ανακαλυψτε τα” border_radius=”0″]