Καλλιγεύσις

Καλλιγεύσις

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Γυναικών Ελευθεραί, ασχολείται με την παραγωγή παραδοσιακών ζυμαρικών, τα οποία παράγονται με αγνά υλικά που προμηθευόμαστε από παραγωγούς τις Θεσσαλίας. Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες τις ελληνικής οικογένειας, σας περιμένουμε στο εργαστήριο μας για να φτιάξουμε τραχανά ξινό, γλυκό, ή με λαχανικά (νηστίσιμο) με τα δικά σας υλικά. Η διαδικασία παραγωγής τραχανά γίνεται στο χέρι. Ο Συνεταιρισμός δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2008 με στόχο να συνδυάσει, την παράδοση των γονιών μας με τα σύγχρονα μηχανήματα και να προσφέρει στις νεότερες γενιές, την ποιότητα μέσα στην ζωή μας. Ο εξοπλισμός του εργαστηρίου είναι σύγχρονος, με όλες τις προδιαγραφές παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου. Με δικά σας υλικά …. φτιάχνουμε τον δικός σας τραχανά και ζυμαρικά !!!

Παρασκευάζονται με αγνά υλικά και συσκευάζονται στο χώρο του συνεταιρισμού Χυλοπίτες με αυγά χωριάτικα, με πιπεριές Φλωρίνης και με λαχανικά Τραχανά ξινός, γλυκός, με λαχανικά (νηστίσιμος). Διατίθενται σε συσκευασίες ½ μισού και 1 κιλού.

Ελευθέραι, Λάρισα

Οι Ελευθερές ή Ελευθεραί (στην καθαρεύουσα) είναι χωριό του νομού Λάρισας. Βρίσκεται σε απόσταση 11 χλμ από την πόλη της Λάρισας και συνορεύει με τα χωριά Κοιλάδα, Τερψιθέα και Μεσοράχη. Έχει κτιστεί σε υψόμετρο 95 μέτρων. Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού του χωριού αποτελείται από ντόπιους πληθυσμούς. Κύρια ενασχόληση των κατοίκων του χωριού είναι η γεωργία και η κτηνοτροφία. Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μεγάλη οικιστική ανάπτυξη στο χωριό όπου λειτουργεί διθέσιο Δημοτικό σχολείο καθώς και Νηπιαγωγείο. Καφενεία, ταβέρνες και πρατήρια εξυπηρετούν τους κατοίκους του χωριού.

Νέο Ηλεκτρονικό Κατάστημα

επισκεφθείτε το και αναζητήστε ποιοτικά προϊόντα από γυναικείους συνεταιρισμούς και επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα

[button size=”large” target=”_blank” hover_type=”enlarge” text_align=”center” link=”https://womenassociations.com/” color=”#ffffff” hover_color=”#ffffff” background_color=”rgba(0,0,0,0.01)” hover_background_color=”rgba(0,0,0,0.01)” border_color=”#ffffff” hover_border_color=”#ffffff” margin=”20px 0 0 0 ” text=”Ανακαλυψτε τα” border_radius=”0″]