Η Έργανος

Η Έργανος

Ο γυναικείος συνεταιρισμός « Η Έργανος» βρίσκεται στην Έμπαρο Πεδιάδος νότια στο νομό Ηρακλείου Κρήτης και το όνομα του προέρχεται από από το ομόνυμο οροπέδιο του Δικταίου όρους. Ο συνεταιρισμός αποτελείται απο εφτά νέες δυναμικές γυναίκες και ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2003.

Οι γυναίκες της Εμπάρου παρασκευάζουν παραδοσιακά κρητικά γλυκά με τα αγνότερα υλικά που παράγει ο τόπος τους και με την ίδια τεχνική και τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο, που έμαθαν από τις γιαγιάδες τους.

Ο γυναικείος συνεταιρισμός αναλαμβάνει κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση αποσκοπώντας στη διάδοση της παραδοσιακής κρητικής διατροφής στο πανελλήνιο.

Έμπαρος, Ηράκλειο κρήτης

Η Έργανος είναι ένα οροπέδιο νοτιοανατολικά του νομού Ηρακλείου και το όνομα του προέρχεται από την αρχαία πολιτεία που ήταν χτισμένη εκεί. Βρίσκεται στους πρόποδες του Δικταίου όρους σε υψόμετρο 1000 μ. και είναι γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων με αρχαιολογικά ευρήματα, όπως το βασιλικό πέρασμα, τα ξενοτάφια με τους θολωτούς τάφους και άλλα

Νέο Ηλεκτρονικό Κατάστημα

επισκεφθείτε το και αναζητήστε ποιοτικά προϊόντα από γυναικείους συνεταιρισμούς και επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα

[button size=”large” target=”_blank” hover_type=”enlarge” text_align=”center” link=”https://womenassociations.com/” color=”#ffffff” hover_color=”#ffffff” background_color=”rgba(0,0,0,0.01)” hover_background_color=”rgba(0,0,0,0.01)” border_color=”#ffffff” hover_border_color=”#ffffff” margin=”20px 0 0 0 ” text=”Ανακαλυψτε τα” border_radius=”0″]